RCM Timișoara a câștigat derby-ul cu CSM Baia Mare la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugbyştii timişoreni au pierdut doar două meciuri în acest sezon
Rugbyştii timişoreni au pierdut doar două meciuri în acest sezon

Pregătită de Chester Williams, campion mondial la rugby în 1995, RCM Timișoara a obținut astăzi, pe teren propriu, o victorie importantă în perspectiva fazei eliminatorii a SuperLigii CEC Bank: 19-13 (6-6) cu CSM Baia Mare.

Iar dacă prima repriză a fost una a transformerilor, Calafeteanu, respectiv Wiringi concretizând câte două penalități, după pauză disputa a adus și primele puncte marcate prin eseuri. Cea dintâi încercare a meciului a fost reușită de Morell, în minutul 41. Wiringi a transformat și astfel campioana a trecut în avantaj: 13-6.

Pusă sub presiune, RCM Timișoara a reacționat, iar până la finalul disputei a marcat 13 puncte. Căpitanul Burcea a culcat balonul în terenul de țintă advers, iar Calafeteanu a transformat, restabilind egalitatea (13-13). Diferența a fost făcută de transformerul bănățenilor, care a fructificat două lovituri de pedeapsă. Astfel formația bănățeană a reușit a doua victorie la rând în fața campioanei en-titre.

Mâine, de la ora 16.00, la București, pe stadionul de rugby din Complexul Sportiv Steaua, echipa roș-albastră va întâlni pe Farul Constanța în celălalt meci din etapa cu numărul 3 a Play-Off-ului SuperLigii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite