VIDEO "Omul cavernelor" rămâne în şomaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut îndeosebi pentru barba şi pletele sale, dar şi pentru forţa sa - din acest motiv a fost supranumit "Omul cavernelor" -, rugbystul francez Sebastien Chabal nu s-a decis încă pentru ce echipă să joace.

El a fost pus pe liber de Racing-Metro 92, luna trecută, iar de atunci n-a ieşit în prim-plan decât prin faptul că a disputat un singur meci pentru o echipă australiană dintr-o ligă inferioară. "Am avut mai multe discuţii, însă nu s-a concretizat încă nimic. Tot ceea ce a apărut în presă este departe de adevăr. Am vorbit cu cei din Lyon şi Stade Francais. Am avut contacte şi în străinătate. Am primit câteva oferte, iar acum le analizez", a spus Chabal.

Născut la 8 decembrie 1977, în Valence, înaintaşul a evoluat pentru echipa Franţei de 62 de ori, marcând 30 de puncte (6 eseuri). El a activat în carieră şi în Anglia, la Sale Sharks.

Chabal este popular în Franţa, iar în timp a semnat numeroase contracte publicitare, printre firmele pentru care a făcut reclamă figurând constructorul de automobile Seat, marca de parfum Caron sau de echipament Puma. El a lansat şi o linie vestimentară pe care denumit-o Ruckfield (de la cuvântul englez ruck). Graţie acestor activităţi extrasportive, Chabal a devenit cel mai bine plătit rugbyst din Franţa - veniturile sale anuale trec de 1 milion de euro. În 2009, Clint Eastwood a discutat posibilitatea ca francezul să apară în filmul "Invictus", însă negocierile nu s-au finalizat.

Cunoscut drept "Omul cavernelor", Chabal s-a ales în timp şi cu alte porecle: "Cartouche", pe când juca la Bourgoin, "Sea Bass" (Lup de mare), "The French Beast" (Bestia franceză), "Anestezistul", "Atilla"...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite