România a surclasat Ucraina și a terminat CEN pe locul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de rugby a României * Foto: Marian Burlacu
Echipa de rugby a României * Foto: Marian Burlacu

"Stejarii" au surclasat formaţia Ucrainei în ultimul lor joc din ediția 2011/2012 a Cupei Europene a Națiunilor: 71-0 (26-0). Ei au marcat unsprezece eseuri.

România a atacat buturile adverse încă de la început și în minutul 4 Mihai Macovei a finalizat o acțiune, marcând prima încercare. Calafeteanu a transformat (7-0).

Mijlocașul de grămadă al echipei noastre s-a dovedit în zi bună, cel puțin până la pauză el concretizând toate loviturile de țintă. Jucătorul lui RCM Timișoara a transformat eseurile marcate de debutantul Mihai Roșca (min. 9) și Macovei (min. 25), însă a ratat transformarea la cel al lui Niacșu (min. 31) - este adevărat că la acesta din urmă Calafeteanu avea fața plină de sânge în urma unei lovituri primite într-o aglomerare. România conducea cu 26-0 și avea asigurat și punctul bonus ofensiv.

Naționala noastră a început repriza a doua în inferioritate, Cristian Dinis fiind eliminat temporar (10 minute) cu puțin timp înainte de pauză.

Superioritatea "stejarilor" a fost însă și mai evidentă, ei marcând alte șase încercări prin Mădălin Lemnaru (min. 41), Marius Dănilă (min. 45), Marian Gorcioaia (min. 51), Mihai Roșca (min. 61), Eugen Căpățână (min. 66) și Gal Csaba (min. 75), precum și unul de penalizare la finalul întâlnirii (min. 80). Calafeteanu (min. 41, 44) și Vlaicu (min. 51, 75, 80) au transformat fiecare câte două - ”Americanul” a trimis balonul în stâlpul din stânga buturilor Ucrainei. 

În minutul 43, Kikacieișvili Zurab a văzut cartonaș galben, fiind eliminat pentru 10 minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite