VIDEO Rugbystul irlandez Nevin Spence a murit căzând într-un bazin plin cu îngrășământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nevin Spence * Foto: Reuters
Nevin Spence * Foto: Reuters

Socotit o speranţă a rugbiului irlandez, Nevin Spence a decedat alături de tatăl şi fratele său. Ei au căzut într-un bazin pentru îngrăşământ, la ferma lor din Hillsborough, și nu au mai putut fi salvați.

În vârstă de 22 de ani, Spence a jucat pentru selecționata provincială Ulster în ultimele două sezoane. El era component al echipei Ballynahinch Rugby Football Club.

Alături de Nevin Spence, de tatăl şi fratele acestuia, în bazin a căzut şi sora sportivului, aceasta supravieţuind. "Trei persoane erau inconştiente şi paramedicii au început imediat manevrele de resuscitare, ajutaţi de personalul de pe ambulanţe. Iniţial, una dintre persoane a dat semne că răspunde la eforturile de resuscitare şi a fost transportată imediat la spitalul Lagan Valley, unde din păcate a murit după puţin timp. În ciuda eforturilor ceilalţi doi bărbaţi au murit la locul accidentului. O femeie a fost tratată la faţa locului şi transportată apoi la spitalul Victoria, unde se reface în urma efectelor inhalării de vapori toxici", au precizat serviciile de salvare.

Selecționata Ulster şi-a exprimat tristeţea în legătură cu decesul sportivului, menţionând că Spence era "un jucător minunat şi o persoană deosebită, fiind plăcut de toţi cei care îl cunoşteau".

"Sunt profund întristat de tragedia de la Hillsborough. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familie, în această perioadă dureroasă", a scris şi premierul nord-irlandez Peter Robinson pe Twitter.

La multe ferme irlandeze, o combinaţie de resturi organice şi apă se depozitează în bazine până când poate fi folosită pe terenul arabil ca îngrăşământ.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite