Ridicat de poliţie pentru că urina pe stradă, Danny Care a dat vina pe vezica sa mică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Danny Care
Danny Care

Gest incalificabil pentru rugbystul Danny Care. Aflat în stare de ebrietate, englezul a fost surprins duminică, la Leeds, pe când urina în faţa unui hotel! Sportivul a explcat situaţia prin faptul că are o vezică... mică!

Incidentul s-a petrecut la ora 3.10 dimineaţă, Care fiind surprins de poliţiştii care, mai mult ca sigur, l-au văzut cu ajutorul camerelor video de supraveghere.

Danny Care a explicat situaţia jenantă în care s-a aflat pentru Dally Mail: "După o petrecere cu prietenii, m-am urcat în taxi şi am plecat acasă. Aveam însă o nevoie presantă aşa că i-am cerut şoferului să oprească pentru a rezolva problema. Poliţia m-a surprins în acel moment şi m-a dus la comisariatul cel mai apropiat. Înţeleg legăturile care se vor face cu precedentele mele arestări, însă în acest din urmă caz totul a fost cauzat de vezica mea mică şi nu de un consum excesiv de alcool. M-am străduit din greu pentru a depăşi aceste probleme şi, în ciuda acestui incident, voi face în continuare eforturi".
Danny Care a fost arestat de trei ori în ultimele trei luni, de fiecare dată rugbystul având probleme cu băutura. Din acest motiv, el nu a mai fost selecţionat nici în echipa Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite