Naţionala de rugby în 7 a ocupat locul 6 la turneul final al CE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată la turneul final al Campionatului European de rugby în 7, găzduit de Moscova, echipa României a ocupat locul 6. Competiţia a fost câştigată de Portugalia.

Plasată în grupa B, naţionala noastră a obţinut următoarele rezultate: 17-5 cu Lituania, 21-12 cu Ucraina, 5-26 cu Franţa, 7-42 cu Spania şi 19-21 cu Olanda. "Stejarii" au ocupat locul 4, după Spania, Franţa şi Ucraina şi au evoluat în grupa "Farfuriei". Acolo, în semifinale, s-au impus cu 19-12 cu Italia, însă au cedat (0-59) în meciul pentru locurile 5-6, în faţa Georgiei.

Competiţia a fost câştigată de Portugalia, care a dispus cu 12-5 de Franţa. Locul 3 a revenit Rusiei, învingătoare (22-10) în meciul cu Spania.

România a folosit următorii jucători: Alexandru Beldean, Florin Surugiu, Ionuţ Florea, Mugurel Sârbu (CSM Bucureşti), Viorel Zamfir, Laureniu Melinte (Steaua), Marius Mamoc, Ciprian Căplescu (Dinamo), Mihai Roşca (CSM Baia Mare), Mihai Gorcioaia ("U" Cluj).

Staff-ul tehnic a fost alcătuit din Alexandru Lupu (antrenor), John Long (consultant), Horia Stoica (manager) şi Alexandru Cristea (medic).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite