Daniel Nainer s-a operat la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Nainer (cu balonul) şi-a amânat operaţia pentru a juca finala Cupei * Foto: Marian Burlacu
Daniel Nainer (cu balonul) şi-a amânat operaţia pentru a juca finala Cupei * Foto: Marian Burlacu

La nici trei zile după ce a disputat finala Cupei României, cu Steaua (6-13 cu Ştiinţa Baia Mare), aripa Daniel Nainer a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi.

Născut în 22 ianuarie 1987, în Capitală, Nainer a început să practice rugby-ul în 1995, la Clubul Sportiv Şcolar numărul 2, iar în 1997 a trecut la CSŞ 5 Steaua. După un an la seniorii lui Metrorex, în 2006 a fost transferat de echipa militară. Interesant este că Nainer nu a reuşit până acum să obţină titlul de campion naţional decât la rugby în 7, la varianta în XV ocupând mereu locul 2!

Absolvent al Liceului "Henri Coandă" (2005) şi al Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Admnistrative din cadrul Universităţii Creştine "Dimitrie Cantemir", Ninel îl are ca model pe sud-africanul Habana. Îi place să călătorească, iubind foarte mult muntele şi sporturile de iarnă, mai ales să facă snowboard.

Marea lui dorinţă este să prindă echipa naţională de seniori - cu juniorii a ocupat locul 12 la Campionatul Mondial de juniori din Dubai, 2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite