Irlanda - Noua Zeelandă, în direct, la Dolce Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi internaţionali sud-africani încearcă să-l oprească pe Mils Muliaina
Doi internaţionali sud-africani încearcă să-l oprească pe Mils Muliaina

Iubitorii rugby-ului din ţara noastră au ocazia de a vedea începând de mâine şi până duminică câteva meciuri-test în care vor evolua cele mai valoroase echipe ale rugby-ului mondial.

Dolce Sport îşi începe seria transmisiunilor de rugby mâine seară (vineri, 19 noiembrie), la ora 21.30, cu întâlnirea Ţara Galilor - Fiji. Disputa va fi reluată sâmbătă dimineaţa, la ora 5.00. În aceeaşi zi, de la 19.30, în direct, va fi transmis meciul Irlanda - Noua Zeelandă. Pe acelaşi post, duminică, de la 16.00, puteţi urmări şi o dispută din prima ligă engleză: London Wasps - London Irish.

Sport 1 va difuza sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 16.30, partida Anglia - Samoa. Săptămâna trecută, gazdele au obţinut o victorie senzaţională (35-18) în faţa Australiei, tot pe Twickenham, în timp ce polinezienii au lăsat o impresie foarte bună la Dublin, contra Irlandei. Acest meci va fi reluat duminică, de la 1.45 şi 9.00.

Digi Sport a optat pentru Franţa - Argentina, reeditare a disputelor de la Cupa Mondială din 2003. Acesta este programat sâmbătă, de la 23.30. Celălalt, Italia - Australia, va fi difuzat tot înregistrat, duminică, 21 noiembrie, de la ora 14.00, pe Digi Sport Plus,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite