Imagini din meciul România - Fiji, astăzi, pe TVR3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end, iubitorii rugby-ului din ţara noastră vor avea ocazia de a urmări pe micile ecrane câteva meciuri-test în care se întâlnesc cele mai valoroase echipe din lume. În plus, în această seară, de la ora 22.30, pe TVR3 vor fi difuzate imagini de la meciul România - Fiji din 1991.

Peste o săptămână (sâmbătă, 28 noiembrie), la Bucureşti, pe stadionul "Arcul de Triumf", România va întâlni selecţionata Fiji în meci-test. Întâlnirea va fi transmisă de Televiziunea Română şi va fi prefaţată încă din această seară (ora 22.30), când TVR3 va difuza imagini de la meciul din 1991. Atunci, la Cupa Mondială. "stejarii" au câştigat cu 17-15.

În studioul TVR se vor afla preşedintele FRR Alin Petrache şi antrenorul federal Daniel Mitrea, iar prin telefon vor avea intervenţii Hari Dumitraş, unul dintre eroii acelei partide, şi Ionuţ Dimofte, actual component al echipei naţionale. Ultimul a participat sâmbăta trecută, la Bruxelles, la meciul Europa - Barbarians Francezi, organizat cu ocazia împlinirii a 75 de ani de la fondarea FIRA-AER, forul rugbystic continental. Dimofte a marcat o încercare foarte frumoasă pentru selecţionata continentului.

Iată programul meciurilor de rugby din week-end care por fi urmărite pe micile ecrane:

Astăzi (vineri, 20 noiembrie)
Meci amical: Italia A - Georgia

Se poate vedea pe Rai Sport Piu (ora 20.00)

Prima ligă engleză: Worcester - Bath
Înregistrat, pe Sport 1 (ora 00.00)

Mâine (sâmbătă, 21 noiembrie)
Meci-test: Anglia - Noua Zeelandă

Direct, pe Sport 1 (ora 16.30)

Meci-test: Franţa - Samoa
Direct, pe Boom Sport One (ora 19.00)

Meci-test: Ţara Galilor - Argentina

Direct, pe Boom Sport Twoo (ora 16.30)

Meci-test: Irlanda - Fiji
Direct, pe Boom Sport Twoo (ora 19.15)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite