VIDEO: Un englez a câştigat 250.000 de lire sterline dând-o în bară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La pauza meciului de rugby dintre echipa engleză Saracens şi Africa de Sud, pe Wembley s-a organizat "Crossbar Challenge". Ineditul concurs a fost câştigat de Stuart Tinner, un englez de 24 de ani.

Scopul întrecerii a fost de a se trimite balonul oval, cu piciorul, în bara transversală a buturilor. Tinner a reuşit o lovitură de la 30 de metri, iar aceasta i-a adus un câştig fabulos: 250.000 de lire sterline (circa 280.000 de euro)!

"Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea", a declarat fericitul câştigător pentru "Times". Stuart Tinner nu este un novice, el fiind talonerul echipei de amatori Welwyn RFC (divizia a 5-a din Anglia). El a primit premiul de la Nigel Wray, unul dintre conducătorii lui Saracens.

Cu toate că devenise bogat, englezul a mers a doua zi, conştiincios, la servici. Întrebat ce va face cu atâţia bani el a spus că îşi va cumpăra o casă - acum stă cu părinţii - şi o maşină.

<embed><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sEEvp5p9Um4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sEEvp5p9Um4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite