Pep Guardiola nu-i vrea pe Nou Camp pe Tincu şi Toniţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pep Guardiola este cel mai dorit tehnician din lume
Pep Guardiola este cel mai dorit tehnician din lume

Campioană a Franţei în 2009, vicecampioană anul trecut, echipa de rugby USA Perpignan, la care sunt titulari şi românii Ovidiu Toniţă şi Marius Tincu, intenţiona să dispute meciul cu Racing Metro, din 15 aprilie, pe stadionul Nou Camp din Barcelona. Antrenorul "extratereştrilor", Pep Guardiola, nu a fost însă de acord...

Este ştiut că USA Perpignan este cea mai importantă grupare de rugby din Catalunya, ea activând în zona franceză. În 2009, când gruparea în galben şi roşu a cucerit titlul de campioană în Hexagon, catalanii din cele două părţi ale Pirineilor au sărbătorit acel mare succes.

Deloc întâmplător, aşadar, conducătorii echipei la care sunt titulari internaţionalii români Marius Tincu şi Ovidiu Toniţă ar fi dorit să dispute o partidă pe Nou Camp, arena pe care evoluează "extratereştrii" Messi, Iniesta şi Puyol. Preşedintele lui FC Barcelona şi-a dat acordul. Nu însă şi antrenorul Pep Guardiola, care a refuzat pe motiv că rugbyştii ar fi stricat gazonul... USAP ar fi dorit să joace acolo derby-ul cu Racing Metro, programat în 15 aprilie, în etapa cu numărul 24 din Top 14. Interesant că în acelaşi weekend urmează a se disputa clasicul Real Madrid - Barcelona, ceea ce înseamnă o concurenţă puternică pentru disputa rugbystică.

În ciuda refuzului lui Guardiola, cei de la USAP spun că meciul cu Racing Metro Paris se va disputa tot la Barcelona, însă pe stadionul Montjuic, unde au avut loc întrecerile CE de atletism, anul trecut. Această arenă, care a găzduit şi Jocurile Olimpice din 1992, are o capacitate de 55.121 locuri, în timp ce Nou Camp are 98.000, iar "Aime-Giral", arena din Perpignan, doar 15.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite