VIDEO: Tincu şi Toniţă s-au întâlnit cu Iniesta şi Guardiola la Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Între echipa franceză de rugby USA Perpignan şi cea spaniolă de fotbal FC Barcelona există o strânsă legătură. Ambele reprezintă populaţia catalană. Prim este vicecampioană a Franţei, cealaltă campioană a Spaniei.


USAP BARCA Janvier 2011
Încărcat de USAP_Communication. - Discover the latest sports and extreme videos.

Luni, 17 ianuarie, rugbyştii de la USAP au făcut o vizită în Barcelona, la centrul de antrenament "Joan Gamper". Iar acolo s-au întâlnit, au discutat şi au făcut fotografii cu vedetele Iniesta, Xavi şi Messi. Practic rugbyştii au întors vizita făcută de preşedintele lui FC Barcelona, Sandro Rosell, anul trecut, la Perpignan.

Printre rugbyştii care au discutat cu Pep Guardiola & Co. s-au numărat şi internaţionalii români Marius Tincu şi Ovidiu Toniţă. Ultimul ne-a declarat în exclusivitate: "Am venit din Italia, unde am jucat în Cupa Europei, iar de la Perpignan am plecat cu autocarul în Spania. A fost ceva inedit pentru noi. Am vorbit cu fotbaliştii Barcelonei şi ne-am pozat cu ei. Eu am făcut fotografii cu Iniesta, de pildă. Din fotbal îmi plac Barcelona şi Steaua. Au şi aceleaşi culori. Ne-am şi jucat puţin, pe teren, atât cu mingea de fotbal, cât şi cu cea de rugby. Am mâncat acolo, iar spre seară ne-am întors la Perpignan. N-am stat foarte mult fiindcă fotbaliştii Barcelonei erau cam obosiţi. Jucaseră duminică, meciul cu Malaga".

Perpignan îşi propusese să joace la Barcelona meciul de campionat cu Racing Metro, în 15 aprilie. Guardiola nu a fost, însă, de acord ca disputa să se desfăşoare pe Nou Camp, pe motiv că gazonul de acolo ar putea fi afectat. USAP nu a renunţat însă la planul ei. "Dacă vom câştiga în weekend, cu Llanelli, din Ţara Galilor, probabil că vom disputa pe Stadionul Olimpic din Barcelona sfertul de finală din Cupa Europei. Dacă nu, vom juca acolo meciul cu Toulouse, în campionat", ne-a spus bârlădeanul, care s-a declarat onorat de faptul că Asociaţia Internaţionalilor Români de Rugby l-a declarat cel mai bun jucător român în 2010. "Sunt bucuros că foştii mari rugbyşti români au considerat că eu am fost cel mai valoros anul trecut". 

image

Marius Tincu (cu spatele) discută cu Pep Guardiola

image

Ovidiu Toniţă

image

Carles Puyol şi Nicolas Mas

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite