Neozeelandezii sunt nemulţumiţi de preţul tricourilor All Blacks

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Richie McCaw cu trofeul Hillary Shield, acordat după partida dintre Noua Zeelandă și Anglia
Richie McCaw cu trofeul Hillary Shield, acordat după partida dintre Noua Zeelandă și Anglia

Se ştie că echipamentul de rugby este unul pe cât de aspectuos, pe atât de rezistent. Iar atunci când pe el apare şi feriga, valoarea sa este mult mai mare.

Organizatorii Cupei Mondiale la rugby, care va avea loc în Noua Zeelandă, în septembrie şi octombrie, au scos la vânzare piese de vestimentaţie în culorile şi cu emblemele ţărilor participante. De culoare neagră, cel al selecţionatei All Blacks a dat naştere la discuţii legate de preţul practicat. De fapt, conform publicaţiei "New Zealand Herald", dezbaterea a fost declanşată după ce doritorii au comparat tarifele practicate de diverşi furnizori.

În Noua Zeelandă, tricoul negru este mult mai scump în magazine (220 de dolari neozeelandezi) decât pe site-urile din străinătate (66 de euro). Această diferenţă a stârnit nemulţumirea localnicilor, care, fireşte, doresc să îl obţină cât mai repede. 

Doritorii pot cumpăra diverse piese ale echipamentului folosit de cele 20 de echipe naţionale calificate la Rugby World Cup 2011, inclusiv al României, de pe site-ul competiţiei (www.rugbyworldcup.com).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite