Cine nu dă zăpada de pe teren pierde la... "masa verde"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Stejarii" au pierdut (6-10) meciul cu Leeds
"Stejarii" au pierdut (6-10) meciul cu Leeds

Organizatorii celor două competiţii de rugby la nivel de echipe de club şi selecţionate provinciale sunt în alertă. La sfârşitul acestei săptămână urmează să se dispute a 5-a etapă din Cupa Europei şi Challenge Cup, însă vremea neprielnică ar putea conduce la imposibilitatea disputării unor partide.

Aflaţi în situaţia de a se deplasa în Franţa, la Bourgoin, "stejarii" pot fi şi afectaţi de această situaţie. Mai cu seamă că echipa din Hexagon nu a putut disputa nici meciul cu Bayonne, din week-end, tot din cauza ninsorii abundente. În localitatea franceză s-a anunţat vreme neprielnică şi pentru miercuri. Meciul Bourgoin - Bucureşti este programat joi.

În Marea Britanie situaţia este şi mai critică. Sâmbătă, în cadrul campionatului Angliei nu s-a disputat decât un singur meci, cel dintre Leicester şi Wasps. Celelalte cinci au fost amânate. De asemenea, şi Liga Celtică a fost perturbată de ninsoare şi de temperaturile coborâte.

Preşedinte al European Rugby Cup, organismul care supervizează competiţiile continentale, Jean-Pierre Lux a analizat situaţia: "Este simplu. Am pus cluburile gazdă în stare de alertă pentru a proteja gazonul sau a găsi alternative de acum o săptămână. Conducătorii trebuie să facă tot posibilul pentru ca meciurile să se joace. Altfel echipele gazdă vor pierde la masa verde".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite