Socol: "Vom fi mai puternici acasă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul reprezentativei de rugby a României, Sorin Socol, spune că naţionala Uruguayului va avea un meci dificil la Bucureşti, în manşa secundă a barajului de calificare la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, deoarece românii vor fi mai puternici acasă.

"Nu este uşor să vii atât de departe pentru a juca (n.r. - la Montevideo), dar ştim că vom fi mai puternici acasă şi că naţionalei Uruguayului îi va fi greu. Ne-am dorit să învingem. Am făcut multe greşeli, care ne-au costat", a spus Socol.

Antrenorul Steve McDowall consideră că în meciul de sâmbătă cu Uruguay, scor 21-21, foarte important a fost jocul la sol, dar şi vremea a influenţat evoluţia rugbiştilor. "A durat ceva timp ca jucătorii veniţi din Franţa să se acomodeze cu cei din România, dar avem două săptămâni la dispoziţie pentru a rezolva problema. Echipa Uruguayului a arătat că îşi doreşte mult să învingă şi acest lucru trebuie luat în considerare", a afirmat McDowall.

Romeo Gontineac a declarat că echipa României poate juca mult mai bine decât a făcut-o sâmbătă.

Antrenorul reprezentativei uruguayene, Gonzalo Camardon, a spus că echipa sa nu şi-a arătat adevăratul potenţial. "Suntem departe de cea mai bună formă şi acesta este un lucru bun", a adăugat el.

Căpitanul uruguayenilor, Carlos Arboleya, consideră că şansele celor două echipe sunt egale înainte de confruntarea din România. "Am muncit mult şi acest lucru ne va da putere pentru deplasarea la Bucureşti. Mergem acolo cu şanse egale şi totul se va decide în 80 de minute. Va fi pe viaţă şi pe moarte", a afirmat rugbistul.
Echipa naţională de rugby a României a terminat la egalitate, scor 21-21 (14-5), partida disputată sâmbătă, la Montevideo, în compania reprezentativei Uruguayului, în prima manşă a barajului de calificare la Cupa Mondială din Noua Zeelandă.

Partida retur va avea loc în data de 27 noiembrie, la Bucureşti, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite