Un fost rugbyst sud-african a comis o crimă triplă pentru a-şi răzbuna fiica violată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugby
Rugby

Cu toate că sunt înzestraţi cu multă forţă, rugbyştii nu sunt, de regulă, oameni violenţi, sportul cu balonul oval făcându-i să fie şi foarte disciplinaţi. Există însă, din nefericire, şi excepţii. Presa din Africa de Sud a prezentat astăzi cazul unui fost jucător de la Blue Bulls, care a comis o crimă triplă.

Poliţia din oraşul Durban l-a reţinut ieri pe un invidiv bănuit că a ucis trei persoane, cu toporul. Potrivit cotidianului "Afrikaans Die Beeld", ar fi vorba despre un fost component al formaţiei Blue Bulls din Currie Cup, campionatul inter-provincial sud-african - publicaţia nu i-a dezvăluit identitatea.
Sportivul ar fi comis crima pentru că a bănuit că victimele sale i-ar fi violat fiica şi ar fi infectat-o cu virusul HIV...

Poliţia a descoperit toporul despre care se crede că a fost folosit de suspect, haine cu urme de sânge, precum şi un automobil folosit de acesta. "Persoana arestată va fi inculpată pentru trei crime cu circumstanţe agravante şi o tentativă de omor", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei provinciale, Vincent Mdunge, citat de cotidianul "Sowetan".

Publicaţia "Cape Argus" susţine că fostul rugbyst ar fi decapitat una dintre victime, le-a tăiat gâtul celorlalte două, iar apoi a încercat să ucidă o a patra persoană. Bărbatul care a scăpat cu viaţă, Khangelani Mdluli (27 de ani) a declarat că agresorul l-ar fi acuzat că i-a violat fiica şi că a contaminat-o cu virusul HIV, înainte de a scoate toporul. "Când toporul a ajuns lângă capul meu, m-am aplecat în faţă şi agresorul m-a atins doar în zona abdomenului", a povestit Khangelani Mdluli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite