Leeds-Stejarii Bucureşti 47-0, în etapa a 4-a din Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România pierde din nou în faţa lui Leeds
România pierde din nou în faţa lui Leeds

Formaţia Stejarii Bucureşti a pierdut duminică, în deplasare, meciul cu Leeds Carnegie, cel de-al patrulea din Challenge Cup, cu scorul de 0-47, reuşind contraperformanţa de a nu marca niciun punct pe parcusul celor 80 de minute de joc, informează site-ul rugby.ro.

În prima repriză, Leeds a marcat 5 eseuri şi a condus la pauză cu 33-0. Bucureştenii au încheiat repriza cu două cartonaşe galbene consecutive (Rus şi Adăscăliţei, pentru greşeli repetate), jucând în 13. În partea a doua, Leeds a mai marcat două încercări şi s-au impus la final cu 47-0.

Eseurile acestui meci au fost reuşite de Fourie, Rabeni, MacDonald, Blackett, Wentzel, Paul, Welding, în timp ce Stange a fost autorul a 4 transformări, iar Thomas a altor două.

Stejarii Bucureşti a evoluat în acest meci cu următorul cincisprezece: Ionuţ Botezatu - Cătălin Nicolae, Robert Dascălu, Csaba Gal, Ştefan Ciuntu - Ionuţ Dimofte (căpitan), Valentin Calafeteanu - Vasile Rus, Viorel Lucaci, Stelian Burcea - Cosmin Raţiu, Valentin Ursache - Mihai Adăscăliţei, Andrei Rădoi, Nicolae Nere. Rezerve au fost Cătălin Beca, Samuel Mariş, Florin Tatu, Daniel Carpo, Ciprian Căplescu, Dănuţ Dumbravă, Florin Vlaicu, Cristian Bălan.

Jocul de la Leeds a fost afectat de frig şi ninsoare, gazdele făcând apel la suporteri, pentru a-i ajuta să degajeze terenul de zăpadă.

În celălalt meci din etapa a 4-a a Grupei 1, disputat la 17 decembrie, Bourgoin a învins pe Parma cu scorul de 31-10, pe teren propriu.

Clasamentul Grupei 1 este următorul:

1. Leeds 4 3 0 1 123-48 14p

2. Bourgoin 4 3 0 1 90-62 14p

3. Stejarii 4 1 0 3 46-87 6p

4. Parma 4 1 0 3 46-98 4p

În celelalte trei meciuri, toate disputate pe teren propriu, Stejarii Bucureşti a înregistrat următoarele rezultate: 21-9 cu Parma, 19-21 cu Bourgoin şi 6-10 cu Leeds.

Următoarea etapă, care se va disputa la 14-17 ianuarie, programează următoarele jocuri: Bourgoin - Stejarii Bucureşti şi Parma - Leeds.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite