AHOE! "Adevărul Holding" debutează la rugby în 7!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lunga aşteptare a luat sfârşit! În această dimineaţă, la ora 9.00, pe terenul din Complexul "Arcul de Triumf" din Bucureşti, va avea loc debutul echipei "Adevărul Holding" în competiţiile de rugby în 7, disciplină care, din 2016, va figura şi în programul Jocurilor Olimpice de vară.

Pentru a face faţă disputelor de la Turneul Metropolitan organizat de Galaxia Sport şi Asociaţia Metropolitană, în colaborare cu FR de Rugby - ne-am înscris în competiţia la care sunt permise placajelele -, temerarii s-au antrenat fără menajamente în ultimele zile, sub ochiul sever al lui Florian Beşliu, antrenor de copii şi juniori la RC Griviţa Bucureşti.

Că n-a fost vorba despre o joacă o demonstrează şi lista destul de mare a accidentaţilor. Revenit după câteva maratoane pe bicicletă, fotoreporterul Dan Bistriţeanu a suferit o întindere care îl va ţine pe marginea terenului circa o lună. Spre norocul echipei noastre, care va putea fi filmată (vom face analiza video săptămâna viitoare) şi fotografiată în voie. Nici fostul junior al Locomotivei, Mihai Valentin Duţă nu este apt sută la sută, însă se speră în recuperarea sa până la ora primului meci.

După o ultimă "repriză" în care jucătorii au culcat la pământ sacii de placaj şi au dat cu fizicul în scuturi, Florian Beşliu a decis următoarea formulă de start: Dragoş Radu - Bogdan Neculai, Florian Beşliu, Mihai Duţă - Cristian Radu, Adrian Popa, Ştefan Onică. În rezervă vor fi, printre alţii, Alexandru Ştefan, Marius Pitaru, Ştefan Găvan şi Marian Burlacu.

Salutul echipei "Adevărul Holding" este "Ahoe!", în semn de omagiu adus poetului-rugbyst Tudor George, cel care a format câţiva mari internaţionali precum Mihai Wusek.

La Turneul Metropolitan de rugby şi-au anunţat participarea echipele Poliţiei, Armatei, Primăriei Capitalei, Federaţiei Române de Rugby, Pompierilor, Jandarmeriei, Patriarhiei, clubului Triumf, Wind94, precum şi cele ale francezilor, respectiv irlandezilor care trăiesc în Bucureşti. În paralel se va disputa şi un turneu de rugby-tag (fără contact).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite