Adversara Bucureştiului în Challenge Cup mizează pe... Dalida

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscută pentru strategiile sale de marketing, echipa pariziană de rugby Stade Francais şi-a prezentat noul tricou de joc. Pe acesta figurează chipurile preşedintelui Max Guazzini şi a celebrei cântăreţe Dalida.

Creat de Adidas, tricoul pentru sezonul viitor costă 78 de euro. Pe el sunt impregnate chipurile unor suporteri. Printre acestea se află şi cele ale lui Max Guazzini, preşedintele clubului, şi al Dalidei, cunoscuta cântăreaţă din Hexagon. Interesant este că între ei a existat un conflict în anii 80. Atunci Guazzini a creat primul post de radio privat din Franţa, unul conceput după model american - difuza muzică. La intervenţia Dalidei pe lângă preşedintele de atunci al Franţei, şase staţii au fost interzise, printre acestea figurând şi NRJ, cea a şefului de la Stade Francais. În 8 decembrie 1984 circa 300.000 de tineri au manifestat în centrul Parisului, guvernanţii renunţând la decizia luată. Guazzini are şi o casă de discuri, fiind printre principalii promotori ai muzicii din Hexagon.

Cum a terminat campionatul abia pe poziţia a opta, Stade Francais va evolua la toamnă în Challenge Cup (competiţie similară Ligii Europene din fotbal). Echipa pariziană a fost repartizată în grupa 4, alături de selecţionata Bucureştiului, Leeds Carnegie şi Parma.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite