Bernard Laporte revine la Stade Francais

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost șef al sportului din Franța, Bernard Laporte a decis să se întoarcă la Stade Francais, echipa de rugby pe care a antrenat-o în urmă cu mai bine de 10 ani. Cunoscutul om de sport ar putea deveni președintele grupării din Paris.

Laporte este un apropiat al președintelui Max Guazzini. În plus, pe vremea când el s-a ocupat de pregătirea lui Stade Francais, această echipă a recâștigat prestigiul de care s-a bucurat la începutul secolului XX. Laporte a activat, în ultimul timp, la Bayonne, însă acolo a intrat în conflict cu președintele Francis Salagoity.

Potrivit cotidianului ”Le Parisien”, fostul secretar de stat în Ministerul Sportului s-a implicat deja în căutarea unor investitori. Noii proprietari ai echipei pariziene vor fi canadieni și ei vor prelua 51% din acțiuni, investind 12 milioane de euro în club. Prin această infuzie de capital, Stade Francais va reuși să-și atenueze deficitul, într-o oarecare măsură, și să înceapă să caute jucători pentru viitorul sezon.

În vârstă de 46 de ani, Laporte va ocupa, din câte se pare, funcția de președinte la echipa de rugby din Paris. El îl va consilia, la început, pe Max Guazzini, care va păstra 16% din acțiunile clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite