Foştii antrenori ai naţionalei de rugby vor pregăti pe Aix-en-Provence

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antrenorii Serge Lairle, Romeo Gontineac şi Olivier Nier
Antrenorii Serge Lairle, Romeo Gontineac şi Olivier Nier

Săptămânalul francez de rugby "Midi Olympique" ţine ca de obicei evidenţa transferurilor din primele două ligi franceze, cele care sunt şi profesioniste. Potrivit acestei publicaţii, câţiva internaţionali români îşi vor schimba domiciliul în această vară.

Foşti antrenori ai echipei României - nu au acceptat o diminuare a salariului -, Serge Lairle şi Olivier Nier sunt anunţaţi la Aix-en-Provence, echipă care activează în Pro D2 (liga a doua profesionistă).

Cum echipa lor, Montauban, se confruntă cu probleme financiare, fiind retrogradată din acest motiv în Federale 1, Silviu Florea şi Bogdan Bălan au fost nevoiţi să-şi caute alte echipe. Primul a plecat la Bordeaux-Begles, iar celălalt la Lyon. Noile formaţii ale jucătorilor români activează tot în Pro D2.

La grupări noi vor activa din toamnă Petrişor Toderaşc, care a dat pe Brive pentru Bourgoin (Top 14, prima ligă) şi Dan Dumitru, care a trecut de la Oyonnax la Colomiers.

Până în prezent, cluburile franceze importante nu au anunţat niciun transfer al unor jucători români din ţară. Ultimul vizat a fost Cătălin Fercu, dorit mai întâi de Castres, iar apoi de Bourgoin - şi Harlequins (Anglia) a încercat să obţină semnătura lui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite