Sorin Socol, blocat la Bucureşti de greva controlorilor de trafic din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căpitanii celor două echipe, Sorin Socol (dreapta) şi Carlos Arboleya şi-au strâns mâna lângă trofeul Cupei Mondiale
Căpitanii celor două echipe, Sorin Socol (dreapta) şi Carlos Arboleya şi-au strâns mâna lângă trofeul Cupei Mondiale

Căpitanul echipei de rugby a României, Sorin Socol, urma să revină în Franţa sâmbătă. Cum nu a putut pleca din cauza grevei controlorilor de trafic din Spania, el a asistat ieri la finala Cupei României, Ştiinţa Baia Mare - Steaua 13-6.

Socol a mai rămas câteva zile în Bucureşti, după meciul pe care "stejarii" l-au câştigat cu 39-12 în faţa Uruguay-ului, calificându-se la Cupa Mondială de anul viitor. El s-a întâlnit cu prietenii săi, iar marţi, 30 noiembrie, şi-a sărbătorit ziua de naştere (a împlinit 33 de ani).

Legitimat la Lourdes, în Federale 1, Socol urma să plece în Franţa sâmbătă, însă nu a putut să o facă din cauza grevei controlorilor de trafic din... Spania. "Mi-am lăsat maşina la Zaragoza, la aeroport. Nu aveam ce să fac. Trebuie să aştept să se rezolve situaţia", a declarat bucureşteanul.

Localitate cu 16.000 de locuitori, Lourdes se află în departamentul Hautes-Pyrenees, în zona bască a Franţei, la graniţa cu Spania. Din acest motiv, Socol a decis să vină în România de la Zaragoza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite