Sorin Socol: "Este timpul să-i batem din nou pe ruşi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Socol la "Total Rugby"
Sorin Socol la "Total Rugby"

Revenit la naţională după circa două luni, Sorin Socol şi-a exprimat obiectivul său, dar şi al echipei, pentru meciul cu Rusia, programat sâmbătă, de la ora 16.00, pe Stadionul "Arcul de Triumf" din Bucureşti.

Căpitanul "stejarilor" este categoric: "Trebuie să oprim rezultatele negative pe care le-am avut împotriva Rusiei şi să reaşezăm lucrurile aşa cum au fost înainte, când România era mai bună. Trebuie să tragem un semnal de alarmă prin acest meci pe care va trebui să-l câştigăm neapărat. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche şi să ne gândim că dacă ne-am calificat la Cupa Mondială, de acum ne vom vedea de jocul nostru individual. Construcţia la echipa naţională trebuie să continue", a spus Socol.

Rugbystul a adăugat că jucătorii care evoluează în campionatele străine au fost frustraţi de înfrângerea pe care România a suferit-o în faţa Portugaliei, în prima etapă din CEN. "Cei care jucăm în campionatele străine şi nu am putut fi la naţională am fost foarte frustraţi de rezultatul din Portugalia. Ne-a părut rău că nu am putut să fim acolo şi să fim în aceeaşi suferinţă cu ceilalţi", a afirmat Socol.

Din 2004 încoace, România şi Rusia s-au întâlnit de opt ori. "Stejarii" au câştigat de două ori: 33-10, în 2005, la Timişoara şi 13-12, în 2008, la Bucureşti. Ultimul meci s-a încheiat la egalitate (21-21), la Soci, în februarie 2010.

România şi Rusia sunt calificate la Cupa Mondială care va avea loc la toamnă, în Noua Zeelandă. "Stejarii" nu au lipsit de la nicio ediţie a competiţiei, în timp ce ruşii s-au calificat acum în premieră.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite