Paulică Ion va împodobi Bradul de Crăciun cu Alex, băiatul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paulică Ion (la minge), în meciul din Portugalia
Paulică Ion (la minge), în meciul din Portugalia

Internaţionalul român de rugby Paulică Ion a evoluat 24 de minute în ultimul meci pe care London Irish l-a disputat în prima ligă din Anglia. Din păcate, echipa lui a pierdut (14-23) în faţa lui Leicester.

Revenit recent după o accidentare suferită astă-primăvară, la Lisabona, în meciul crucial pe care România l-a câştigat cu Portugalia, pilierul Paulică Ion a avut apariţii în ultimele partide din campionat - el nu a fost chemat la lot, pentru "dubla" cu Uruguay, FRR socotind că e mai bine a-l lăsa să evolueze la echipa de club.

Aflat în zi liberă, rugbystul din Brăila a declarat pentru "Adevărul" că victoria cu sud-americanii şi calificarea la Cupa Mondială din 2011 l-au bucurat foarte tare, el apreciind mai ales jocul "stejarilor" din prima repriză a partidei de la Bucureşti. "Au avut o evoluţie foarte bună în primele 40 de minute.

Eu sunt bine acum. Am şi jucat câteva meciuri. Din păcate, am pierdut ultimele trei dispute din campionat (n.r. London Irish a coborât pe locul 4 după ce s-a aflat pentru o vreme în fruntea clasamentului). Sper să ne revenim cât mai curând. Astăzi, am zi liberă. Ne pregătim să împodobim un brăduţ", ne-a mărturisit cel care a mai evoluat la Steaua şi la Bath.

Paulică Ion are un băieţel, Alex, iar în martie soţia lui îi va dărui o fetiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite