Cătălin Fercu nu merge la Cupa Mondială! Are rău de avion...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probleme pentru staff-ul tehnic al echipei de rugby a României chiar înaintea plecării în Noua Zeelandă. Aripa Cătălin Fercu a anunţat că el nu merge la Cupa Mondială, având rău de avion! Conducerea FRR a decis să-l înlocuiască pe braşoveanul care joacă la RCM Timişoara cu Adrian Apostol (Farul Constanţa).

Socotit a fi cel mai bun jucător de treisferturi pe care l-a dat rugby-ul românesc în ultimul deceniu, Fercu a motivat decizia prin faptul că nu mai suportă să zboare cu avionul. "De la început nu m-am simţit bine în avion, însă în ultima vreme a devenit insuportabil. Nu pot să zbor 40 de ore până în Noua Zeelandă".

În dimineaţa de astăzi, conducerea Federaţiei Române de Rugby (FRR) a încercat să găsească o soluţie. Jucătorul a spus că ar accepta să plece dacă i s-ar da somnifere (injectabile), însă această soluţie nu era viabilă - naţionala urmează a face escale în Viena, Dubai, Bangkok şi Sydney, iar el nu putea fi cărat pe braţe de colegi, prin aeroporturile tranzitate (probabil că o variantă ar fi fost ca alături de echipă să plece un specialist în hipnoză care să-l adoarmă pe Fercu în timpul zborului). Este de subliniat că Fercu a fost la medic şi că a prezentat la Federaţie hârtii prin care atestă că are rău de avion.

În locul lui Fercu, în Noua Zeelandă va pleca Adrian Apostol (Farul Constanţa). Acesta e născut în 11 martie 1990 şi a disputar un singur meci pentru naţionala de seniori, cu Namibia, în iunie, la IRB Nations Cup.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite