Cristi Petre: "Suntem pregătiţi pentru a învinge Spania"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Desemnat căpitan al "stejarilor" săptămâna trecută, la meciul cu Georgia (11-18), Cristi Petre va îndeplini acelaşi rol şi la partida cu Spania, programată sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Jucătorul de linia a doua s-a arătat a fi onorat de încrederea ce i-a fost acordată. "Le mulţumesc jucătorilor şi staff-ului că au încredere în mine. Sunt obişnuit să fiu căpitan, pentru că de trei ani deţin această poziţie la cluburile din Franţa (n.r. - Beziers şi Saint-Etienne). Sper că am reuşit să-i motivez pe jucători şi înainte şi după acest meci cu Georgia. Sper să fiu un lider şi pe teren", a adăugat Petre.

Originar din judeţul Bihor, Cristian Petre a declarat că echipa sa este pregătită pentru partida cu Spania. "Toată săptămâna am făcut antrenamente foarte bune. Am lucrat special pentru a fi pregătiţi de un meci cu o echipă mai slab cotată, deoarece România a cam avut probleme în astfel de partide. Orice meci internaţional înseamnă istorie pentru un jucător. Nu este un meci la o echipă de club şi nu e un meci pe care îl putem juca în fiecare zi. Orice jucător internaţional îşi doreşte să ajungă la cel mai înalt nivel, iar meciul cu Spania contează pentru a ridica nivelul în ceea ce priveşte Cupa Mondială", a spus înaintaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite