Ucrainienii au refuzat să-şi schimbe echipamentul deşi acesta semăna izbitor cu cel al "stejarilor"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de rugby a câştigat în Ucraina, cu 41-16, însă antrenorul Romeo Gontineac nu a fost mulţumit de evoluţia "stejarilor". Acesta a fost deranjat şi de faptul că ex-sovieticii au jucat într-un echipament predominant albastru, care semăna izbitor cu cel al rugbyştilor români.

În 2005, la Bucureşti, echipa de rugby a României a fost pe punctul de a doborî recordul de puncte marcate într-un meci-test, 100-0 cu Bulgaria, stabilit în anii 70. Atunci "stejarii" s-au impus cu 97-0 în faţa Ucrainei.

Astăzi, la Lvov, "stejarii" s-au impus cu 41-16 în faţa ex-sovieticilor, luând şi punctul bonus ofensiv pentru marcarea a cel puţin patru eseuri (au fost şase). Cu toate acestea, antrenorul Romeo Gontineac a declarat la final, pentru Mediafax, că nu este mulţumit de cum a jucat naţionala. "Nu suntem încă pregătiţi sută la sută pentru Cupa Mondială. Stăm bine din punct de vedere fizic. Am avut momente bune în joc, dar şi altele mai slabe. Am avut atacuri de un minut şi jumătate, însă am pierdut balonul".

Gontineac a fost deranjat şi de faptul cp ucrainienii au folosit un echipament în care culoarea predominantă era albastru deşi la fel s-au prezentat la meci şi jucătorii români. În rugby, atunci când două formaţii au tricouri şi şorturi asemănătoare gazdele sunt cele care trebuie să schimbe ţinuta de joc (în fotbal, oaspeţii trebuie să folosească alt echipament). "Poate şi din această cauză am pierdut atâtea baloane", a încheiat Gontineac.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite