Alin Petrache: "Trebuie să fim atenţi şi la problemele personale ale stejarilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre temele discuţiei purtate cu Alin Petrache, preşedintele FR de Rugby, la ştirile adevarul.ro, a fost legată de absenţa unor titulari de la meciurile cu Portugalia şi Rusia, din Cupa Europeană a Naţiunilor.

Fostul internaţional a subliniat că Federaţia încearcă să fie atentă şi la problemele personale ale jucătorilor. "Şi au am jucat opt ani în Franţa şi ştiu că nu este simplu să te împarţi între club, naţională şi familie. Din acest motiv, am încercat să fim înţelegători cu unii dintre rugbyşti, care au probleme. Paulică Ion, de pildă, a fost accidentat şi a revenit recent pe teren. În plus, soţia lui urmează să nască. În situaţii asemănătoare sunt şi alţii. Bogdan Bălan, Silviu Florea, Petrişor Toderaşc", a declarat Petrache.

Preşedintele FRR a mai dat şi o altă explicaţie: "Pe de altă parte, încercăm să dăm o şansă şi jucătorilor tineri, cei care vin din urmă şi pe care trebuie să se bazeze naţionala de rugby peste câţiva ani. Şi ei au nevoie de jocuri tari. Dacă nu joacă acum, atunci când să o mai facă?".

Alin Petrache regretă că România a pierdut în Portugalia, dar victoria clară (33-3) obţinută în faţa Rusiei, sâmbătă, la Bucureşti, îl fac să fie încrezător în ceea ce priveşte viitoarele partide pe care naţionala de rugby le va susţine anul acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite