Barcelona a adus 500.000 de euro în contul echipei lui Tincu şi Toniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parteneriatul cu FC Barcelona a dat roade mai devreme decât se aştepta. Echipa franceză de rugby USA Perpignan a avut 55.000 de spectatori în tribuna Stadionului Olimpic Montjuic, la meciul cu RC Toulon - record pentru sferturile de finală ale Cupei Europei.

Ovidiu Toniţă şi colegii săi au jucat în oraşul catalan şi pentru că stadionul pe care echipa lor îşi dispută meciurile, în partea franceză a Cataluniei, are doar 15.000 de locuri. USAP a făcut o mare afacere, încasând 500.000 de euro numai din vânzarea biletelor. 40.000 dintre ele au fost rezervate suporterilor veniţi din Hexagon, iar 15.000 localnicilor.

Perpignan ar dori ca într-un viitor apropiat să joace chiar pe Camp Nou, arena care are o capacitate de 98.000 de locuri. Până atunci, clubul din zona spaniolă a Cataluniei a sprijinit prin clipuri organizarea meciului de rugby în Barcelona, la ele participând fotbaliştii, handbaliştii şi baschetbaliştii.

Perpignan a câştigat cu 29-25 meciul cu RC Toulon şi va întâlni în semifinalele Cupei Europei echipa engleză Northampton, care a învins cu 23-13, astăzi, selecţionata irlandeză Ulster. Britanicii vor fi gazde, în 30 aprilie sau 1 mai (data urmează a se stabili).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite