Richie McCaw şi Mils Muliaina vor juca meciul 92 pentru All Blacks

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi internaţionali sud-africani încearcă să-l oprească pe Mils Muliaina
Doi internaţionali sud-africani încearcă să-l oprească pe Mils Muliaina

Antrenorul echipei de rugby a Noii Zeelande, Graham Henry, a anunţat echipa pentru partida pe care o va disputa mâine, la Edinburgh, cu Scoţia. Titulari, Richie McCaw şi Mils Muliaina vor ajunge la 92 de selecţii, egalându-l pe legendarul Sean Fitzpatrick.

Cei doi rugbyşti sunt oameni de bază ai selecţionatei care a câştigat cu victorii pe linie ediţia din acest an a Tri-Nations. Taloner, Fitzpatrick a câştigat Cupa Mondială în 1987, iar în 1995 a fost finalist al competiţiei. În cele 92 de meciuri disputate pentru All Blacks a marcat douăsprezece eseuri. În 1996 şi 1997, a ocupat primul loc în Super 10, cu Auckland Blues.

Henry a operat patru schimbări în XV-le care a învins (26-16) sâmbăta trecută, la Londra, Anglia. Liam Messam, Jimmi Cowan, Isaia Toaeava şi Conrad Smith au fost titularizaţi în locul lui Jerome Kaino, Alby Mathewso, Joe Rokocoko şi Ma'a Nonu.

Iată cum arată XV-le de start: Muliaina - Toeava, Smith, Williams, Gear, Carter, Cowan -Read, McCaw (cpt.) - Messam, Whitelock, Thorn - Franks, Elliot, Woodcock. Rezerve vor fi Hore, Afoa, Boric, Braid, Ellis, Donald, Nonu.

Meciul Scoţia - Noua Zeelandă este programat mâine, la ora 19.15.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite