Noua Zeelandă - Australia, cu antrenorul României, Steve McDowell

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață, la 11.30 (ora Bucureștiului), se dispută meciul de rugby Noua Zeelandă - Australia, contând pentru Bledisloe Cup. Partida poate fi urmărită de bucureșteni în La Scânteia Stejar Pub din bulevardul Ferdinand nr. 73.

Acolo se va afla și Steve McDowell, antrenorul neozeelandez al României, cel care a devenit campion mondial cu All Blacks în 1987. Partida dintre Australia și Noua Zeelandă are loc la Hong Kong, metropolă unde rugby-ul se bucură de mare popularitate.

Față de echipa care a câștigat cu 23-22, la Sydney, luna trecută, în Tri-Nations, All Blacks vor opera patru schimbări. Cea mai importantă o reprezintă revenirea mijlocașului la deschidere Dan Carter după o intervenție chirurgicală. La australieni se remarcă titularizarea lui Ben Alexander în linia întâi, precum și a lui Drew Mitchell în linia de treisferturi, ca aripă.

Iată echipele:

AUSTRALIA: Beale - O'Connor, Ashley-Cooper, Giteau, Mitchell - (md) Cooper, (mg) Genia - Pocock, McCalman, Elsom - Sharpe, Chisholm - Alexander, Moore, Robinson.
Rezerve: Fainga'a, Slipper, Mumm, Brown, Burgess, Barnes, Turner.

NOUA ZEELANDĂ: Muliaina – Jane, Smith, Nonu, Rokocoko – (md) Carter, (mg) Cowan – Read, McCaw (Cap.), Kaino – Donnelly, Thorn – O. Franks, Mealamu, Woodcock.
Rezerve: Elliot, Afoa, Whitelock, Braid, Mathewson, Donald, Toeava.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite