Antrenorul lui Tincu şi Toniţă va pregăti echipa Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Italiană de Rugby (FIR) a anunţat astăzi, că nu-i va prelungi contractul lui Nick Mallett după Cupa Mondială de la toamnă. În locul său va veni Jacques Brunel, actualul antrenor al lui USA Perpignan, echipa la care evoluează internaţionalii români Marius Tincu şi Ovidiu Toniţă.

Mallett a pregătit selecţionata peninsulară timp de patru ani, în acest răstimp fiind reuşite câteva rezultate deosebite, inclusiv prima victorie (22-21) în faţa Franţei într-un meci contând pentru Turneul celor 6 Naţiuni. Conducătorii FIR sunt de părere că menţinerea unui antrenor pentru o perioadă mai lungă de patru ani nu este benefică.

Cu toate că nu a semnat încă un angajament, Jacques Brunel a fost anunţat ca succesor al sud-africanului. Nu se ştie numele celui care va pregăti pe USAP, din vară, fiind vehiculate mai multe variante. Potrivit cotidianului " L'Indépendant", Scott Johnson, antrenorul selecţionatei Ospreys, nu vrea să vină în Franţa, principali favoriţi fiind Jacques Delmas, cel care a lucrat la Biarritz şi Stade Francais, în ultimii ani, şi Serge Milhas, actualmente principalul lui La Rochelle.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite