Radu Valahu s-a întrecut la skandenberg cu rugbyştii argentinieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La finalul ediţiei din acest an a IRB Nations Cup, a patra găzduită de Bucureşti, rugbyştii participanţi s-au întâlnit la tradiţionala "Repriză a treia". Cu această ocazie Radu Valahu şi-a încercat forţele cu argentinienii, la skandenberg. Cu această ocazie s-a constituit "Stejar Rugby Club".

Dincolo de disputa din teren, rugbyştii rămân prieteni indiferent de rezultate. Aşa s-a întâmplat şi la IRB Nations Cup, turneul de promovare a sportului cu balonul oval ce a fost găzduit de Bucureşti, timp de zece zile. Reuniţi într-un cort pe terenul cu numărul 3 al Complexului Sportiv "Arcul de Triumf", participanţii s-au delectat cu mititei şi bere. Cu această ocazie, Alexandru Penciu, unul dintre rugbyştii români care au reuşit prima victorie în faţa Franţei, în urmă cu 50 de ani, a primit cardul de membru al "Stejar Rugby Club", comunitatea care va reuni foşti şi actuali jucători de rugby, precum şi suporteri ai acestui sport.

Volubil ca de obicei, Radu Valahu s-a prins într-o inedită întrecere de skandenberg cu rugbyştii argentinieni, cunoscuţi pentru forţa înaintării lor - ei au un stil aparte de a se lega în grămezile ordonate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite