Stade Francais a pierdut derby-ul Parisului şi vine la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Francezii sunt marii favoriţi ai grupei
Francezii sunt marii favoriţi ai grupei

Echipa pariziană de rugby Stade Francaia a pierdut (13-15) în faţa lui Racing Metro 92, în etapa cu numărul 13 din Top 14, prima ligă din Hexagon. Oamenii lui Max Guazzini au obţinut punctul bonus defensiv, însă ocupă abia locul 9 în clasament.

Într-o reeditare a primei finale a campionatului Franţei, disputate acum mai bine de un secol, Stade Francais nu a reuşit să se impună în faţa lui Racing Metro 92, cedând cu 13-15. Disputa a fost influenţată negativ şi de vremea nu tocmai bună de la Paris.

Adversara de sâmbătă a "stejarilor", din Challenge Cup, a comis numeroase erori, unele dintre ele fiind sancţionate prompt de adversari. Paradoxal, deşi deschis scorul rapid (min. 2), prin lovitura de pedeapsă a lui J. Dupuy, iar apoi a marcat singura încercare a partidei, prin Olie Phillips (min. 58), Stade Francais a pierdut sub loviturile de ţintă ale lui F. Steyn (min. 16) şi J. Wismiewski (min. 40, 45, 54 şi 63).

Echipa pariziană ocupă locul 9 în clasament, cu 29 de puncte, la 14 puncte de liderul Stade Toulousain. Racing se află pe locul 3 (39 de puncte).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite