Preşedinte model: îşi plăteşte hotelul şi deplasările!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rugby
Rugby

Există oameni care nu trăiesc de pe urma sportului chiar dacă fac parte din el. Unul dintre ei este preşedintele echipei franceze de rugby RC Toulon, Mourad Boudjellal. Acesta îşi plăteşte din buzunar deplasările efectuate cu formaţia la care au evoluat şi românii Radu Demian şi Alin Petrache. Iar la fel fac şi ceilalţi angajaţi.

Este ştiut, şi nu de azi, de ieri, că în Germania, la meciurile de fotbal, toată lumea plăteşte biletul de intrare. De la preşedintele de club până la ultimul angajat. Obicei ciudat, veţi spune, mai ales la noi, unde mulţi vor să intre pe gratis la jocuri. Acest caz nu este singular. Preşedinte la RC Toulon, Mourad Boudjellal a dat un interviu în "l'Equipe Magazine" în care a vorbit despre planurile sale. "Eu am un principiu: cum clubul primeşte şi bani publici, eu nu vreau să cheltuiesc niciun ban al său. Nu decontez nimic", a spus omul de rugby, care a mărturisit că-şi plăteşte din buzunar deplasările. Şi la fel fac şi ceilalţi angajaţi ai lui RC Toulon. 

Cel care a adus la echipă numeroase staruri mondiale, precum Jonny Wilkinson sau Tana Umaga, spune că îşi doreşte măcar un titlu. Iar Toulon, după eliminarea din Cupa Europei, şi-a asigurat prezenţa în "barajul" pentru semifinalele campionatului Franţei, revanşându-se sâmbătă, în faţa lui USA Perpignan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite