Adversara Bucureştiului a întrerupt seria eşecurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Etapa cu numărul 8 din prima ligă de rugby a Franţei a adus cel dintâi succes pe care Stade Francais, adversara Bucureştiului în Challenge Cup, l-a înregistrat în deplasare, în acest sezon. Parizienii au reuşit şi prima victorie după o serie de trei insuccese. Montpellier a devenit lider.

Victorie pentru Stade Francais: 27-12 la Agen. Cea dintâi „afară” pentru bogata grupare din capitala Franţei, cea pe care o vor înfrunta rugbyştii bucureşteni în această toamnă. Şi, totodată, prima după eşecurile suferite cu Biarritz, Brive şi Perpignan.

Lider al campionatului din Haxagon este Montpellier, care a câştigat (26-6) cu La Rochelle, obţinând şi bonusul ofensiv. Acelaşi număr de puncte (27) îl are şi Racing Metro, diferenţa fiind făcută de rezultatul înregistrat în meciul direct (36-19).

Un succes important (26-25) a obţinut, pe terenul lui Bayonne, USA Perpignan, echipa la care joacă internaţionalii români Marius Tincu şi Ovidiu Toniţă. Acest rezultat i-a permis vicecampioanei să urce pe locul 5 în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite