Ştefan Demci a învins boala şi pleacă în cantonament cu echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei de rugby Dinamo, Ştefan Demci, s-a externat ieri, după ce, la începutul lunii ianuarie, a suferit o operaţie pe cord. El va pleca duminică, împreună cu formaţia sa, în cantonament, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Rugby.

Conform sursei citate, Ştefan Demci (35 de ani) a declarat că a fost la club, pentru a discuta cu oficialii şi cu elevii săi. "Sunt sănătos 90 la sută. Ieri (n.r. - miecuri), am ieşit din spital. Acum sunt acasă pentru refacere. Sunt încă sub observaţie. Urmez un tratament şi trebuie să ţin un regim alimentar strict. Astăzi am fost la club pentru a discuta cu jucătorii şi conducerea. Duminică voi pleca în cantonament cu echipa. Momentan nu am voie să fac efort fizic, dar în două luni voi fi apt. Ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă grea", a spus tehnicianul.

Demci a fost internat, la data de 5 ianuarie, pentru o infecţie la plămâni, însă starea sănătăţii sale s-a agravat, fiind nevoie de o intervenţie la nivelul inimii. Ca jucător, fostul jucător de linia întâi a participat la Cupa Mondială din 1999. Cu Dinamo a câştigat şase titluri de campion naţional şi patru Cupe ale României.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite