Finalistele campionatului îşi vor disputa şi Cupa României la rugby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pronosticurile au fost confirmate în semifinalele Cupei României la rugby. Astăzi, pe stadionul "Arcul de Triumf", Ştiinţa Baia Mare a dispus cu 32-27 de CSM Bucureşti, iar Steaua a câştigat cu 23-17 în faţa lui RCM Timişoara.

Disputate fără rugbyştii care au fost reţinuţi în lotul naţional, meciurile semifinale au fost câştigate de echipele care şi-au disputat titlul de campioană în ultimii doi ani, însă nici adversarele nu s-au predat fără luptă.

În primul meci, CSM Ştiinţa Bucureşti s-a impus cu 32-27 (24-7) în faţa revelaţiei CSM Bucureşti, care eliminase pe Farul Constanţa în "sferturi".Punctele au fost marcate de Constantin Ene (două eseuri), Mihai Macovei (două eseuri) şi Ionuţ Buduşan (două lovituri de pedeapsă şi trei transformări), respectiv Alexandru Vâlcu (un eseu), Ionuţ Florea (un eseu), Florin Surugiu (un eseu) şi Ionuţ Mincu (două lovituri de pedeapsă şi trei transformări).

În celălalt meci, Steaua a trecut cu 23-17 (15-10) de Universitatea de Vest RCM Timişoara. Au marcat: Nicolae Nere (două eseuri), Viorel Zamfir (eseu), Cristian Crăcea (eseu), Grigoraş Diaconescu (lovitură de pedeapsă), respectiv Mădălin Gârbu (eseu), Cosmin Chiroiu (eseu), Gabriel Conache (două transformări şi o lovitură de pedeapsă).

Finala va avea loc în 4 decembrie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Capitală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite