Biletele la finala Cupei României la rugby costă 5 şi 10 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A trecut meciul României cu Uruguay, din "barajul de calificare la Cupa Mondială de anul viitor. Iar până la finalul acestui an, două meciuri au mai rămas de disputat: finala Cupei României, Baia Mare - Steaua (duminică, 5 decembrie), şi Bucureşti - Stade Francais, în Challenge Cup (sâmbătă, 11 decembrie).

Federaţia Română de Rugby (FRR) a anunţat că a pus în vânzare biletele la întâlnirea care închide practic sezonul intern. Cei care doresc să asiste duminică, 5 decembrie, de la ora 16.00, la finala Cupei României, Ştiinţa Baia Mare - Steaua, îşi pot procura tichete de acces de la casele aflate la stadionul "Arcul de Triumf". Acestea costă 5 lei la tribuna a doua şi la peluză, respectiv 10 lei la tribuna I.

De asemenea, FRR anunţă că persoanele cărora nu li s-a permis accesul sâmbătă, 27 noiembrie, la partida cu Uruguay, deşi aveau bilete (au ajuns mai târziu la stadion), vor putea schimba respectivele tichete cu altele fie la la finala Cupei României, fie la partida Bucureşti - Stade Francais. Operaţiunea se poate efectua numai la magazinul din curtea FRR, mâine şi vineri, între orele 9.00 şi 17.00.

Prognoza meteo indică pentru duminică o temperatură maximă de 8 grade Celsius. Este foarte posibil să plouă uşor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite