VIDEO: Francezul Robert Antonin s-a prins în horă cu "Stejarii" în Noua Zeelandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi astăzi, "stejarii" au efectuat un antrenament pe terenul din Ashburton, la el participând şi Adrian Apostol, cel chemat de urgenţă, de la Constanţa, pentru a suplini absenţa lui Cătălin Fercu, care a refuzat să plece în Noua Zeelandă din cauza fricii de zbor cu avionul.

Potrivit site-ului Federaţiei Române de Rugby, în după-amiaza de astăzi unii dintre jucători au fost la cumpărături, în Christchurch - magazinele acolo se închid la 13.00 şi se redeschid abia luni -, iar alţii au rămas la hotel.

În această seară (între Bucureşti şi Noua Zeelandă sunt nouă ore diferenţă), delegaţia noastră a fost invitată la o mică petrecere dată de comunitatea românească din Insula de Sud, la restaurantul unui club de rugby din Ashburton. S-a mâncat mici şi s-a băut palincă - excepţie au făcut, fireşte, jucătorii, care pregătesc meciul cu Scoţia, de peste o săptămână.

ALTE FOTO CU "STEJARII" DIN NOUA ZEELANDĂ PUTEŢI VEDEA PE SITE-UL FRR (DĂ CLICK AICI)

S-a format şi o horă, alături de localnici şi "stejari", de Alin Petrache şi Florin Matei, preşedintele şi secretarul general al FRR, în ea prinzându-se francezul Robert Antonin, managerul general, şi neozeelandezul Steve McDowall, antrenorul înaintării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite