”Stejarii” au cântat melodia ”Ioane, Ioane” la Christchurch

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea plecării în Noua Zeelandă, fiecare component al naționalei de rugby a primit câte o broșură cu diverse cântece specifice românești. Așa cum știu apropiații acestui sport, jucătorii obișnuiesc să cânte la ”repriza a treia”, banchetul care se ține după fiecare partidă și la care participă învingători și învinși.

La ”Ceremonia șepcuțelor”, rugbyștii români au fost atinși de căldura cu care îi înconjoară. Ei le-au mulțumit gazdelor neozeelandeze și le-au dedicat melodia ”Ioane, Ioane”. ”Stejarii” au învățat în perioada petrecută la Predeal, Poiana Brașov, Constanța și Neptun diverse cântece tradiționale românești.

Nici compatrioții noștri stabiliți în Insula de Sud nu s-au lăsat mai prejos. După ce s-au ținut discursuri - Marius Tincu a vorbit în numele colegilor săi, el fiind căpitanul naționalei -, Roxana, o româncă din zonă, a cântat ”M-am născut în România”.  Ceremonia a fost una impresionanta. Dupa discursuri si cantece maori din partea organizatorilor, Stejarii au interpretat melodia romaneasca “Ioane, Ioane”, fiind acompaniati de toata sala.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA SOSIREA STEJARILOR ÎN NOUA ZEELANDĂ PE SITE-UL FRR (DĂ CLICK AICI)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite