CE PĂRERE AVEŢI? Un fan al "stejarilor" a jucat rugby gol şi cu steagul României pe umeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lângă Dunedin, oraşul care a găzduit ieri, meciul Anglia - România (67-3), contând pentru grupa B a Cupei Mondiale la rugby, se află Larnach Castle, singurul castel din Noua Zeelandă. Acolo a decis echipa "Nude Blacks" să dispute un nou meci, iar adversarii lor şi-au luat titulatura "Romanian Vampires" ("Vampirii români"). Unul dintre "vampiri" a purtat doar un steag al României legat de gât.

Echipa de rugby... naturist din Dunedin a reuşit să câştige din nou după ce acum două săptămâni suferise prima sa înfrângere în faţa formaţiei "Cuceritoarelor" din Spania. "Nudiştii" s-au impus cu 30-25, însă oponenţa "vampirilor" a fost acerbă - aceştia au venit la teren cu ochelari fumurii pentru a se feri de soare, iar intrarea lor pe gazon s-a făcut în sicrie de lemn! Unii dintre ei nu s-au putut abţine să nu-şi arate colţii, iar în pauza meciului s-au băut halbe cu un lichid de culoarea sângelui...

Unul dintre cei care au jucat pentru "Vampiri" a făcut-o gol puşcă şi purtând un steag al României legat de gât...

Ce părere aveţi despre această atitudine?

Fost ministru de externe, istoricul Adrian Cioroianu a comentat întâmplarea la Realitatea TV astfel: "Cei care cerşesc fără tricolor pe bulevardele din Europa ne creează probleme mai mari decât băiatul ăsta care şi-a pus dinţi de vampiri. Nici noi nu trebuie să fim atât de suspicioşi cu orice se întâmplă bizar în această lume", a spus Cioroianu, care a considerat că nu trebuie privit totul ca o batjocură, ca o ofensă adusă României.

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite