"Cireşarii" au fugit la vestiare din cauza unei lapoviţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea în Noua Zeelandă este urâtă. E început de primăvară, însă iarna nu se lasă. Veniţi printre primii în ţara care va găzdui, între 9 septembrie şi 23 octombrie, Cupa Mondială la rugby, japonezii au avut parte de o surpriză neplăcută. Vineri, la antrenament, ploia s-a transformat în ninsoare.

Antrenorilor selecţionatei "florii de cireş", neozeelandezul John Kirwan, îşi avertizase elevii că va fi frig în această perioadă a anului în ţara lui de origine. Vremea, însă, a fost mai rea decât se aştepta şi el - de altfel, în urmă cu puţin timp, a nins masiv şi în Insula de Nord, cunoscută pentru o climă mai blândă. "Ne-am făcut griji pentru doi dintre jucătorii noştri. Din cauza frigului, mulţi au mers la vestiare. Ar fi trebuit să-i întreb dacă vor să-i selecţionez în caz de ploaie şi frig. Sunt încrezător că problema termică de acum ne va folosi mâine. Sper ca măcar să râdem de această situaţie. Eu mă simt ca la mine acasă, în orice caz", a declarat Kirwan, care a antrenat şi Italia în anul (2007) în care această echipă a pierdut (24-25), la Bucureşti, cu România.

În timp ce talonerul Hiroki Yuhara a declarat pe site-ul oficial al competiţiei că "a fost cu adevărat frig pe teren. Nu mai vedeam nimic fiindcă picăturile mi-au intrat în ochi", linia a doua Toshizumi Kitagawa a spus că nu a avut probleme: "Eu prefer frigul căldurii", a spus acesta.
Japonia va debuta la Rugby World Cup în 10 septembrie, contra Franţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite