Gontineac: "Ne trebuie mai multă încredere şi un angajament total"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Stejarii" au ajuns ieri la Dunedin * Foto: www.frr.ro
"Stejarii" au ajuns ieri la Dunedin * Foto: www.frr.ro

Oraş aflat în Insula de Sud a Noii Zeelande, Dunedin va găzdui sâmbătă, de la ora 9.00, al treilea meci al echipei de rugby a României la Cupa Mondială. Adversara "stejarilor" va fi Anglia, campioana mondială din 2003 şi ocupanta locului 2 la ediţia de acum patru ani a competiţiei.

"Stejarii" au ajuns luni în localitatea de 130.000 de locuitori, de la Invercargill, după o călătorie cu autocarul de două ore şi jumătate. Ei au fost cazaţi la Hotelul "Mercure Leisure Lodge". Căpitanul Marius Tincu, vicecăpitanul Cristi Petre, antrenorii Romeo Gontineac şi Steve McDowall au susţinut o conferinţă de presă la puţin timp după sosire.

Gontineac a declarat că aşteaptă mai multă pasiune şi angajament din partea protejaţilor săi, timp de 80 de minute, şi că speră ca România să rivalizeze cu Anglia în partida de pe "Otago Stadium". "Am fost excelenţi contra Scoţiei, însă trebuie să jucăm cu mai multă vigoare, mai mult angajament. Noi nu suntem obişnuiţi cu acest nivel de joc. Contra Scoţiei, atunci când am jucat mai bine, ne trebuia mai multă încredere. Am făcut o a doua repriză bună, însă n-am avut încredere decât 50 de minute". 

Dupa-amiază, "stejarii" au efectuat un antrenament în sala de la Edgar Centre din cauza vremii capricioase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite