Vali Calafeteanu participă din nou la antrenamentele "stejarilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Stejarii" s-au antrenat în staţiunea neozeelandeză Queenstown / Vali Calafeteanu * Foto: www.frr.ro
"Stejarii" s-au antrenat în staţiunea neozeelandeză Queenstown / Vali Calafeteanu * Foto: www.frr.ro

Veşti bune din tabăra "stejarilor". Aflaţi la Queenstown, celebra staţiune neozeelandeză, aceştia s-au pregătit pe terenul lui Wakatipu Rugby Club. La antrenamente a participat şi Valentin Calafeteanu, cel care săptămâna trecută a ajuns la spital din cauza unui reflux gastro-esofagian.

Antrenorii Romeo Gontineac şi Steve McDowall au pus accent pe comunicarea dintre jucători, capitol la care nu am stat foarte bine în meciul cu Scoţia - în repriza a doua, am avut ocazia de a pasa în stânga, unde se aflau doi jucători liberi, însă am ţinut balonul la nivel de înaintare, încercând să marcăm din nou cu pachetul, de pildă... Romeo a vorbit mult cu jucători, intervenind în schemele lor.

La antrenamentul desfăşurat pe terenul administrat de Wakatipu Rugby Club, aflat într-un cadru pitoresc, a participat şi Valentin Calafeteanu. El şi-a revenit după problemele de sănătate cu care s-a confruntat săptămâna trecută (reflux gasto-esofagian). De asemenea, şi pilierul Nicolae Nere este acum operaţional, fiind posibil să joace împotriva Argentinei (la nivelul liniei întâi e posibil să apară unele schimbări, jucătorii care au compus-o, în special pilierii Mihăiţă Lazăr, Paulică Ion şi Silviu Florea ducând greul luptei alături de căpitanul Marius Tincu în meciul cu Scoţia). La refacere se mai află acum Cătălin Nicolae şi Cosmin Raţiu, cei doi urmând un program mai uşor de pregătire cu preparatorul fizic Olivier Rieg.

ALTE FOTO DE LA ANTRENAMENTUL "STEJARILOR" PUTETI VEDEA PE SITE-UL FRR (DAŢI CLICK AICI!)

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite