Anglia riscă să rămână fără Lawes, acuzat că l-a lovit pe Mario Ledesma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Courtney Lawes l-a placat tare pe Mario Ledesma * Foto: Reuters
Courtney Lawes l-a placat tare pe Mario Ledesma * Foto: Reuters

Meciul Anglia - Argentina 13-9 a fost unul dintre cele mai aprige de la ediţia în curs a Cupei Mondiale la rugby, competiţie ce se desfăşoară în Noua Zeelandă până în 23 octombrie. Deloc întâmplător, linia a doua engleză Courtney Lawes a fost citat la Comisia de disciplină.

Jucătorul lui Northmapton este suspectat că l-a lovit cu genunchiul în cap, intenţionat, pe argentinianul Mario Ledesma. Nu s-a precizat încă data la care se va judeca acest caz. Sigur este că Anglia va disputa următorul meci la Rugby World Cup duminică, 18 septembrie, cu Georgia.

Lawes riscă între trei săptămâni şi câteva luni de suspendare dacă va fi găsit vinovat conform punctului 10.4 din regulamentul International Rugby Board. În vârstă de 22 de ani, el n-ar fi la primul gest nesportiv din carieră. În sezonul 2008-2009, la finala pe care Northampton a disputat-o (şi câştigat-o) în Challenge Cup, cu Bourgoin, el i-a provocat francezului Morgan Parra o dislocare a claviculei printr-un placaj întârziat... Lawes n-a văzut cartonaş galben, iar la Comisia de disciplină a ERC a scăpat fără nicio sancţiune...

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite