Rușii au sosit la București și nu îi tratează de sus pe ”stejari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de rugby a Rusiei a sosite aseară, la București, urmând a întâlni România, sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Cu toate că au câștigat cinci din ultimele opt meciuri directe, oamenii lui Nicolai Neruș spun că naționala noastră este un adversar periculos, valoarea ei fiind dovedită de faptul că nu a ratat nicio ediție a Cupei Mondiale.

Pe aeroportul Otopeni, la puțin timp după sosire, căpitanul Rusiei, Vladislav Korșunov, a declarat pentru www.frr.ro: “Echipa României este un adversar periculos. Faptul că a participat la toate edițiile Cupei Mondiale spune totul despre forța acestei echipe. Rivalitatea noastră cu românii durează de mulți ani. Să jucăm impotriva românilor a fost mereu interesant. Au două compartimente apropiate ca valoare. Nu știi de unde va veni pericolul. Ne-am dori să jucăm mai des cu România, ar fi in beneficiul ambelor echipe. Locul din clasament, ocupat în acest moment, arată că ambele echipe au nevoie de victorie. Sunt sigur că spectatorii se vor bucura de joc și ca echipa mai bună să câștige. Sper să fie Rusia”.

Delegația Rusiei, care cuprinde 26 de jucători, s-a pregătit pentru meciul cu România, la Belek, la o temperatură de 16-18 grade. Rușii vor susține antrenamentul capitanului astăzi, de la ora 14:00, pe terenul secundar al Stadionului Național ”Arcul de Triumf” din București. Contând pentru a treia etapă din ediția 2011-2012 a Cupei Europene a Națiunilor, meciul România - Rusia este programat sâmbătă, de la ora 16.00. El va fi transmis la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite