Daniel Carpo: ”Englezii n-au fost de speriat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Carpo
Daniel Carpo

Aflat la al 7-lea an când participă în cupele europene, jucătorul de linia a treia Daniel Carpo a fost declarat ”omul meciului” chiar dacă Stejarii București au pierdut (9-23) cu Leeds Carnegie.

Căpitan în premieră la acest nivel, închizătorul care va împlini 26 de ani în 26 noiembrie s-a declarat dezamăgit de faptul că selecţionata noastră nu a câştigat disputa cu mult mai titrata sa adversară, însă a subliniat că prin participarea la această competiţie Federaţia încearcă să promoveze rugbyşti tineri. ”Ei au ocazia să înveţe din aceste partide, să câştige experienţă, iar noi, cei mai maturi, să pregătim barajul cu Uruguay, pentru calificarea la Cupa Mondială. Englezii de la Leeds n-au fost de speriat, însă au acea ştiinţă a jocului care şi-o dă un campionat puternic”.

Carpo priveşte cu încredere meciul de sâmbătă, cu Crociati Rugby, care va avea loc tot la Bucureşti. ”Există o rivalitate mare între noi şi italieni. Sperăm să reuşim mai mult atunci. Important este să nu lăsăm capul jos”, a concluzionat jucătorul Farului din Constanţa. Sâmbătă, Crociati a pierdut (6-57), la Paris, cu Stade Francais.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite