Martin Johnson: "Nu voi face nicio schimbare! Toţi şi-au făcut datoria!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de rugby a Angliei, campioană mondială în 2003 şi finalistă la Rugby World Cup 2007, a terminat pe locul 3 ediţia din acest an a Turneului celor 6 Naţiuni. Vizat de critici, managerul Martin Johnson e ferm: "Nu voi face nicio schimbare!".

Englezii nu se simt deloc bine după o nouă ediţie ratată a Six Nations. Mai cu seamă că ei nu au mai câştigat această competiţie din 2003, anul în care au reuşit să devină primii europeni ce au câştigat titlul mondial la rugby.

Cu toate că e vizat de critici, managerul Martin Johnson se apără atacând: "Nu voi face nicio schimbare. Am sentimentul că toţi antrenorii au făcut o treabă fantastică în acest sezon. A critica a devenit o modă în rugby-ul englez. Când vă aud criticile vă întreb: Dar ce dracului cunoaşteţi voi? Pe ce vă bazaţi?", a reacţionat fostul căpitan al "trandafirilor" în momentul în care şi-a prezentat bilanţul.

Aflat în postul de director al elitei rugby-ului englez, Rob Andrew, omul care l-a adus pe Johnson în acest post, a avut o reacţie asemănătoare,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite