Rugby: Avem teren pentru România-Spania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Petrache (centru, cu căciulă) a participat la curăţarea terenului (foto: M. Burlacu)
Alin Petrache (centru, cu căciulă) a participat la curăţarea terenului (foto: M. Burlacu)

Gazonul stadionului de rugby Arcul de Triumf din Bucureşti a fost joi curăţat de zăpadă, pentru partida de sâmbătă, 6 februarie, cu Spania, din Cupa Europeană a Naţiunilor.

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a declarat pentru Agerpres, că arena este pregătită: ''Stadionul este gata pentru meciul cu Spania. Să vină 'taurii', 'toreadorii' români îi aşteaptă''.

Petrache a spus că în cursul zilei de joi, numeroşi sportivi, juniorii din Bucureşti, foşti internaţionali, suporteri au participat la acţiunea de deszăpezire a stadionului Arcul de Triumf. FRR a fost sprijinită şi de angajaţi de la Administraţia Domeniului Public şi de la firma Romprest. Cel puţin 50 de persoane se aflau deja pe stadion la ora 10.00 dimineaţa, numărul lor crescând pe parcursul zilei.

După îndepărtarea zăpezii, suprafaţa de joc va fi acoperită cu o folie de protecţie, până în ziua meciului cu naţionala Spaniei.

România va înfrunta Spania sâmbătă, 6 februarie 2010, începând cu ore 14,00, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va fi transmis în direct de TVR2.

Federaţia Română de Rugby a lansase marţi, pe pagina sa de internet, un apel la suporterii echipei naţionale să participe la acţiunea de deszăpezire a stadionului Arcul de Triumf.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite